VR Panoráma

 

A látványtervek prezentálásának egyik legmodernebb és leglátványosabb formája a VR 360-as panoráma

A teljes 3D-s tér látható a nagy felbontású panorámáknak köszönhetően. Ha a panorámákat több ponton elhelyezzük a 3d-s lakásban, a panorámák összefűzhetők, és ezáltal a tér teljes egészében bejárhatóvá válik.

Használatuk nagyon egyszerű:

  • Telefonunk segítségével: egy panorámát kinagyítva, interaktívan, körbeforogva a térben telefonunk képernyőjén keresztül 360 fokban láthatunk minden részletet a helyiségekben.
  • VR eszközökön: (Cardboard, Oculus rift, HTC wive, Samsung gear) Ezekkel az eszközükkel nem csak egy kis kijelzőn keresztül élvezhetjük a látványt. A 3D-s élményt a szemünk előtt elhelyezett nagy felbontású kijelzők teszik lehetővé, melyek a valósághoz hasonló 3D-s érzetet nyújtanak a felhasználónak. Van olyan eszköz, amely még arra is képes, hogy néhány négyzetméteren belül sétáljunk a virtuális lakásban.
  • Weboldalakon: prezentálhatunk “html” fájlokba helyezett forráskódokkal is, ezáltal a monitoron az egér segítségével foroghatunk körbe a térben.
  • Prezentációk alkalmával: Ha nagyon ütős prezentációt szeretnél, akkor ez a legmegfelelőbb megoldás, a siker garantált!