Rólunk

Rólunk

Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk a legrövidebb idő alatt, továbbá hogy látványos fotorealisztikus képeket hozzunk létre, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Szeretjük a designt, a tervezést, és a belsőépítészetet.

2004 óta foglalkozunk látványterv készítéssel, grafikai munkákkal. Célunk a digitális képalkotás terén minden igyént kielégítő, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása. Szolgáltatásaink közé tartozik a High End Építészeti vizualizációk, homlokzati látványterv készítés, belsőépítészeti látványtervezés, tárgymodellezés, termék design látványterveinek elkészítése, technikai illusztrációk, műemlék jellegű épületek, templom rekonstrukciók, virtuális 360 fokos panoráma képek készítése, kiállítási pavilonok, standok látványterveinek elkészítse, családi ház látványtervek, lakópark látványtervek, társasház látványtervek, 3d-s robbantott ábrák, VR panoráma képek készítése. Kiemelkedően fontos számunkra a minőség és a gyorsaság, így a technológiával lépést tartva folyamatosan bővítjük, fejlesztjük eszközeinket és gépparkunkat.

Szolgáltatásaink

Ahogy majdnem minden weboldal, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A weboldalunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi és elfogadja. Ellenkező esetben hagyja el az oldalt.   További információk.