Termékvizualizáció

Termékfejlesztéshez, értékesítéshez, prezentációkhoz...

Termékvizualizációk térbe helyezve

Az külső vagy belső térbe helyezett termékvizualizáció egy olyan grafikai technika, amely során egy adott terméket a valós környezetében, például egy lakásban vagy irodában jeleníthetünk meg. Ennek a módszernek a célja, hogy a potenciális vásárlók számára élethűen mutassa be, hogy a termék hogyan illeszkedik és milyen jól mutat egy adott térben. Ez segíthet az embereknek elképzelni, hogyan használhatják a terméket a saját környezetükben, és ösztönözheti a vásárlási döntésüket.

Közeli termékképek

A közeli termékképek olyan fényképek vagy vizualizációk, amelyek a terméket nagyon közelről és részletesen mutatják be. Ez a vizualizációs stílus a termék részleteinek és textúrájának kiemelésére, valamint a vásárlók számára a termék minőségének és tulajdonságainak bemutatására összpontosít.

Háttér nélküli termékvizualizáció

A háttér nélküli termék vizualizáció egy olyan megoldás, amely során egy terméket izoláltan jeleníthetünk meg anélkül, hogy bármilyen háttér vagy környezet látható lenne mögötte. Ennek az eljárásnak a célja az, hogy a termék önmagában és részletesen látható legyen, anélkül, hogy más tényezők elvonhatnák róla a figyelmet. A háttér nélküli termék vizualizáció széles körben használják a marketingben, az online kereskedelemben és a termékek bemutatásában.

Funkciók bemutatása látványtervekkel

A termék funkcionális bemutatása olyan folyamat, amely során egy termék működését, használatát és funkcionalitását mutatja be a vásárlók vagy felhasználók számára. Ez a fajta vizualizáció arra összpontosít, hogy a potenciális vásárlók megtudják, hogyan működik és milyen előnyöket nyújt a termék a mindennapi életben vagy az adott alkalmazásban.

A 3D modellek felhasználásának módjai:

 • A 3D-s modelleket megoszthatjuk másokkal is. Elérhetővé tehetjük tervezők, építészek, vagy értékesítők számára.
 • Készíthetünk steril stúdió környeztben készített látványterveket, például webshopok felületére, ahol a terméken van a fő hangsúly. Előnye, hogy nem kell a terméket legyártani, szállítani, stúdiót és fotóst bérelni, stb.
 • Elhelyezhetjük a modelleket teljesen kidolgozott tetszőleges 3D-s környezetben, melynek eredményeképpen a termékről fényképszerű 3D látványterveket készíthetünk.
 • A termékekről készíthetünk nagy felbontású képeket, nyomdai anyagokat, katalógusokat, szórólapokat.
 • A termékvizualizációk alkalmazása nagyon kedvelt megoldás, mert gyors, látványos és költséghatékony.

3D tárgymodellezés

Ha egy terméket szeretnénk a látványtervezés során termékvizualizációs célból felhasználni, akkor először a termék 3D-s modelljét kell megrajzolni. A termékvizualizációhoz a modelleket mindig méretarányosan, részletgazdagon készítjük el, a felületek kialakításához pedig speciális fizikán alapuló anyagokat és nagy felbontású textúrákat használunk.

Olyan esetekben, ahol nagyon bonyolult és időigényes a termék megrajzolása (például organikus formák esetében), lehetőség van a termékek pontos másának elkészítésére szkenner használatával is.

Külső térben megjelenített termékvizualizációk

A termékeket nem csak belső terekben tudjuk szemléletesen megmutatni. A terméket elhelyezhetjük külső terekben, kertekben, vagy egy erdős fás területen is. Az általunk használt technológia és a High End szuperszámítógépekből álló renderfarm a hatalmas számolókapacitásával lehetővé teszi a külső növényekkel borított látványos megjelenítést

Interaktív 3D-ben körbeforgatható megoldások

A 3D tárgy modellezés olyan folyamat, amely során valósághű, részletes digitális háromdimenziós objektumokat hozunk létre. Ezek a modellek lehetnek tárgyak, gépek, bútorok, épületek, eszközök, vagy bármilyen más fizikai tárgy digitális másolata. A modellezést követően a modellt anyagokkal, textúrákkal, és különböző felülettel látjuk el.

Interaktív funkcionális látványterv

Az Interaktív funkcionális látványterv egy olyan látványos bemutatási módszer, amely lehetővé teszi a leendő ügyfeleknek, hogy egy adott weboldal felületén a terméket részletesen és interaktívan vizsgálják meg. Ez a módszer segít az ügyfeleknek megérteni, kipróbálni a terméket, valamint vásárlásra ösztönözni a leendő vásárlókat.

3D termék animációk

Az animációk rendkívül hatékony marketing eszközök. Segíthetnek a potenciális vásárlóknak abban, hogy jobban megértsék a terek és termékek funkcióit és előnyeit. Ezenkívül segíthetnek a marketing szakembereknek a termék sikeres promóciójában és értékesítésében.

3D kreatív látványtervezőt keresünk csapatunkba!

Rendelkezel 3D látványtervezői, modellezési és textúrázási tapasztalattal? Szívesen kipróbálnád magad egy innováció iránt elkötelezett cégnél?

 

Dinamikusan fejlődő csapatunkba folyamatosan keresünk 3D kreatív látványtervezőket.

 

Ha megbízható, motivált és maximalista beállítottságú vagy, aki egyedül és csapatban is kiválóan dolgozik, valamint megfelelsz a lenti elvárásoknak, várjuk a jelentkezésed! 

Feladatok

 • Igényes, fotórealisztikus építészeti és belsőépítészeti látványtervek, termékvizualizációk, 3D-s tárgy modellek, VR 360-as panorámák, 3D-s alaprajzok, illetve 3D animációk készítése
 • Utómunka, retusálás

Az állás betöltéséhez szükséges

 • 3ds Max, V-Ray és Adobe Photoshop szoftverek kiváló ismerete
 • Minimum 2-3 év releváns szakmai tapasztalat
 • Feladatleírás alapján történő változatos, kreatív tervezésre való alkalmasság
 • Proaktív, problémamegoldó szemlélet
 • Csapatmunkához való kooperatív hozzáállás
 • Határidők betartására való alkalmasság
 • Pontos, precíz, önálló munkavégzés
 • Terhelhetőség

Előnyt jelent

 • Építészeti, belsőépítészeti, lakberendezési ismeretek

 • After effects / Sony Vegas ismerete, egyéb videovágásban szerzett tapasztalat
 • Matte painting ismeret

 • Unreal engine ismerete

 • Szakmai angol vagy német nyelvtudás

Amit kínálunk

 • Tapasztalatnak megfelelő versenyképes fizetés
 • Barátságos, minőségi munkát végző, segítőkész csapat

 • Jól felszerelt, ajkai iroda

 • Kreatív látványtervezői feladatok
 • Nagy presztizzsel bíró ügyfelek és projektek
 • Szakmai kihívások és fejlődési lehetőség
 • Kreatív látványtervezői feladatok

Jelentkezés módja

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, ne habozz! Küldd el önéletrajzodat és részletes, több tervet is tartalmazó portfóliódat az űrlapon keresztül.

Amennyiben a portfoliód és önéletrajzod meggyőz minket, egy próbamunkára – esetleg fizetett próbahétre – kérünk téged.

Egyéb részletek

JELENTKEZZ ITT!

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, ne habozz! Küldd el önéletrajzodat és részletes, több tervet is tartalmazó portfóliódat az űrlapon keresztül.

A csatolt fájl maximum 20 MB méretű lehet. Ha ennél nagyobb csatolmányt szeretnél küldeni, kérjük, használd a www.wetransfer.com fájlküldő szolgáltatást.