Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

3D Építészeti látványtervezés – Homlokzati látványterv készítés

A belső látványtervek a klasszikustól a modernig bármilyen stílusban elkészülhetnek. Bemutathatnk velük bármilyen teret, a konyhától az irodáig, tetszőleges szemszögből, részletgazdagon, akár egy apró részletet kiemelve. Bármilyen stílusban is készül, fényképszerűen eleveníti meg a teret, a bútorokat, a funkciót, és a fényeket. Az építészeti HIGH END látványtervek készülhetnek családi házakról, hotelekről, éttermekről, lakóparkokról, vagy társasházakról. Külső látványterveink tökéletes megvilágításban, professzionális kamerabeállításokkal az eredeti környezetükben minden részletével együtt mutatják be az épületeket, épületeggyütteseket. Képeinken a fényekkel, a tükröződésekkel, a napszakok vagy az évszakok megválasztásával keltjük életre a tervezők, belsőépítészek, és lakberendezők elképzeléseit. A látványtervezés előnyt jelent amikor munkáit, ötleteit élethű látványterveken keresztül mutatja be mások számára – így lenyűgözve közönségét, de az előre nem látható hibák feltérképezésében is nagy szerepe van, mert még a beruházás megkezdése előtt látható a látványterven, ha rejtett hibákat tartalmaz a terv -, ezzel pénzt, időt és energiát megtakarítva. A látványtervezés kiválóan alkalmas olyan esetekben is, amikor egy nehezen bemutatható terméket vagy szolgáltatást vagy technológiát szeretnénk látványosan megjeleníteni, vagy mikor már nem létező épületet, tárgyat szeretnénk újra a világ elé tárni, például templomok, műemlékek, várak és egyéb régi épületek rekonstrukciójának esetében. Készítünk középületekről, társasházakról, családi házakról, lakóparkokról, sport és ipari létesítményekről, közterületről, parkokról, kertekről, lakóépületről, iroda és üzlethelyiségről, termékekről, valamint kiállítási pavilonokról, standokról is látványterveket.

Termék design látványterv

Gyakran készítünk egy termék 3D-s modelljéből fényképszerű látványterveket, de előfordul olyan is amikor kész termékek fotóiból 3D-s környezet segítségével készítünk professzionális, igényesen elkészített komplex képeket, majd ezekből szórólapot, katalógust. A termékek ábrázolásánál mindig arra törekszünk, hogy azt egy valós atmoszférában, a színeket, anyagokat, fényeket, a termék minden részletével együtt valósághűen jelenítsük meg a megrendelő számára. Ez egy költségkatékony, és gyors megoldás lehet minden olyan cég számára, aki meg szeretné kímélni magát olyan extra költségektől, megy egy katalógus, vagy szórólap készítés során felmerül.

3D tárgymodellezés

Ha szeretné termékét 3D-s formában többféle szín és anyagvariációban megtekinteni, elkészítjük a termékek 3D-s modelljét. A modellek tetszőleges 3D-s környezetben elhelyezhetők, arról bármilyen szemszögből nagyfelbontású éles kép készíthető, vagy egyszerűen elérhetővé tehetők webes felületeken tervezők, designerek számára.

Technikai illusztrációk

Bármilyen eszközről vagy technológiáról készítünk metszeteket, technikai illusztrációkat, robbantott ábrákat, mely élethűen, a legmegfelelőbb perspektívából mutatja be a terméket, melynek előnyeit tervezők és designerek egyaránt élvezhetik. A koncepciótól a kész termékdesign elkészüléséig éles, részleteiben kidolgozott, élethű, high end látványterveken jelenítjük meg a terméket, mielőtt még a prototípus vagy a kész termék elkészül.

Műemlék, templom rekonstrukció

Elkészítjük régi romos épületek, templok, műemlék jellegű épületek, várak, kastélyok virtuális rekonstrukcióját.

Virtuális 360 fokos Panoráma

Fotorealisztikus 360 fokos 3D panoráma képeket is készítünk, mellyel egy igen kedvelt látványos megoldást kínálunk. A panorámaképek elhelyezhetőek különféle webes környezetben vagy multimédia alkalmazásokban.

Kiállítási pavilonok – standok – Rendezvény helyszínek

Elkészítjük kiállítási pavilonok, standok, rendezvények díszleteit, akár több szín és anyagvariációban, hogy a siker garantált legyen.

 

Partnereink

 

Ahogy majdnem minden weboldal, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A weboldalunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi és elfogadja. Ellenkező esetben hagyja el az oldalt.   További információk.