Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

3D Építészeti látványtervezés – Homlokzati látványterv készítés

Az építészeti látványtervek készülhetnek alaprajzok, metszeti rajzok, vagy a tervezőtől kapott 3d-s cubus modell alapján. A homlokzati látványterveken meg tudunk jeleníteni családi házakat, hoteleket, lakóparkokat, és társasházakat melyeket bemutathatunk saját látószögünkből, vagy akár madártávlatból is. Az épületek általában a helyszínfotók és a tervrajzok alapján kidolgozott valós 3ds környezetben készülnek el. Képeinken a fényekkel, a tükröződésekkel, a napszakok vagy az évszakok megválasztásával keltjük életre a tervezők, belsőépítészek, és lakberendezők elképzeléseit. Az építészeti, vagy más néven homlokzati látványtervek hatalmas segítséget nyújtanak az építtetőknek és a beruházóknak, mert a legtöbb esetben a kivitelezés megkezdésekor már értékesíteni lehet az ingatlanokat és a lakásokat. A látványterveket el tudjuk készíteni nyomdai célra szánt nagyfelbontású képek formájában is, amit például óriásplakátokra, molinókra lehet kiváló minőségben nyomtatni. Az évek alatt készítettünk templom és műemlék rekonstrukciót ókori maradványok és rekonstrukciós tervek alapján.

Belsőépítészeti látványtervezés

Belsőépítészeti látványterveket bármilyen stílusban készíthetünk. Legyen szó skandináv stílusról, minimál, vagy vintage lakásokról, a lakásbelsők berendezéseinek csak a képzelet szab határt. A belső terek kidolgozását el tudjuk készíteni tervezők, belsőépítészek által szolgáltatott fal nézetek és alaprajzok alapján, de formába tudjuk önteni egy szóban elmondott elképzelést is ha van némi támpont. Van olyan eset amikor milliméter pontosan követjük az előírásokat és az utasításokat, máskor az Ügyfelek elképzeléseit egészítjük ki saját tapasztalatainkkal, ergonómiai ismeretünkkel, vagy ha a feladat úgy kívánja, hagyjuk szárnyalni a képzeletünket és tervezünk. Az általunk készített látványtervek segítségével lehetőség nyílik bármilyen szemszögből bemutatni a helyiségeket, és a helyiségekből látható az azt körülvevő panoráma, és az utcarészletek. A bevilágítást a napszakoknak megfelelően válaszhatjuk, akár több változatban is megtekinthetjük. Készíthetünk többféle szín és anyagvariációt, tetszőlegesen cserélhetjük a bútorokat és a kiegészítőket a virtuális térben. Az elkészült képeket sokféleképpen felhasználhatjuk. Készíthetünk weboldalra szánt képeket, nagyfelbontású nyomdai célra készített grafikákat, vagy speciális VR eszközökre optimalizált látványterveket. Bármit is jelenítünk meg a belsőépítészeti látványtervek segítségével, mindig minden részletet kidolgozva fogjuk a látványterveket elkészíteni.

3D tárgymodellezés

Ha egy terméket vagy egy elképzelést szeretnénk látványterveken keresztül megeleveníteni, először a termék részletes 3d-s modelljét kell felépíteni. Ez történhet skiccek, tervrajzok alapján, de elkészíthetjük termék fotókból is. A 3d-s modellt ezután a rá jellemző anyagokkal és textúrákkal látjuk el. Az elkészült modelleket többféleképpen is felhasználhatjuk.:

Termék látványterv

  • elérhetővé tehetjük tervezők, építészek, designer-ek, vagy értékesítők számára hogy népszerűsítsék a terméket,
  • készíthetünk steril stúdió környezetben készített látványterveket (például webshopok felületére, ahol a terméken van a fő hangsúly. Előnye, hogy nem kell a terméket legyártani, szállítani, stúdiót és fotóst bérelni.),
  • elhelyezhetjük a modelleket teljesen kidolgozott tetszőleges 3d-s környezetben, melynek eredményeképpen a termékről fényképszerű 3d látványterveket készíthetünk.

A termékekről készíthetünk nagyfelbontású képeket, nyomdai anyagokat, katalógusokat, szórólapokat. Nagyon közkedvelt megoldás, mert gyors, látványos, és költséghatékony.

Műemlék, templom rekonstrukció

Látványterveinkkel nem csak előre tekinthetünk, bizonyos esetekben életre kelthetjük a múltat, legalább is ami a helyszíneket illeti. Ha rekonstruálni kell egy műemlék jellegű épületet, kastélyt, várat, vagy templomot, a látványtervek kiváló eszközként szolgálnak.

Virtuális 360 fokos Panoráma

A látványterveket ma már sokféle célra, sokféleképpen fel lehet használni. Az egyik leglátványosabb módja, amikor 360 fokban körbe forgatható panorámákat készítünk. Ha a panorámákat több ponton elhelyezzük a 3d-s lakásban, a panorámák összefűzhetők, és a tér teljes egészében bejárhatóvá válik.

Kétféleképpen is használhatjuk ezt a technológiát.

  • Felhasználhatjuk weboldalak forráskódjaiba illesztve, így a  monitoron, vagy telefonunk segítségével a térben körbe forogva csodálhatjuk a terveket és a lakásokat.
  • A VR eszközökkel 360 fokos valódi 3d-s hatást is elérhetünk. Valóságosnak érzékeljük a körülöttünk térben álló tárgyakat, néhány eszköz pedig még arra is képes, hogy 5 méteres távolságon belül sétálva körbe nézzünk. Nem csoda hogy ez a legkedveltebb és leg exkluzívabb módja a  prezentációnak.

Kiállítási pavilonok – standok – Rendezvény helyszínek

Gyakran készítünk látványterveket kiállítási pavilonokról, standokról, rendezvények díszleteiről, sokszor többféle színvariációban.

Partnereink