3D Építészeti látványtervezés – Homlokzati látványterv készítés

A 3D építészeti látványtervezés, azaz a homlokzati látványterv készítés mára már külön iparággá nőtte ki magát. Komplexitása és nagy hardverigénye miatt különösen igaz ez az építészeti látványterv készítésre. A homlokzati látványterv készítés során különösen nagy figyelmet fordítunk a bevilágításra, és a növényzet kidolgozására. Munkáink során a valósághű ábrázolás érdekében helyszínen készített drón felvételeket, speciális képeket és 3D-s modelleket használunk.

Az építészeti látványterveket építészek, beruházók, építtetők, és magánszemélyek egyaránt használják. A látványterv nagy segítség családi házak felújítása során, óriási lehetőség a hotelek, lakóparkok, társasházak prezentációja és értékesítése alkalmával.

Az elkészített látványterveket elő tudjuk készíteni nyomdai célra, óriásplakátra, vagy molinóra szánt nagyfelbontású képek formájában. Gyakran használjuk a képeket prospektusok, katalógusok, és más nyomtatásra szánt grafikai anyagok részeként.

A képszámításokhoz nélkülözhetetlen high-tech renderfarmot építettünk, amit folyamatosan bővítünk, és a legmodernebb hardverekkel látunk el.

Építészeti látványtervezés galéria…