Sanimix zuhanykabin katalógus szerkesztés 3D látványtervekből – 3D-s látványtervekből katalógust készítettünk a Sanimix Kft. felkérésére. A cég fennállásának 25. évfordulója alkalmából új katalógussal, új termékekkel, és új weboldallal állt elő, melynek komplett grafikai anyagát mi készíthettük. A nagy múltú cég zuhanykabinokat, masszázskabinokat, zuhany és mosdó csaptelepeket forgalmaz. A termékvizualizációkhoz a termékekről pontos, méretarányos 3d-s modelleket készítettük, melyek rövidesen a tervezők és belsőépítészek számára is elérhetővé válnak. Az elkészült látványtervekből a projekt alkalmával 50 oldalas katalógus készült, amelyhez több mint 200 kamerabeállításból készítettünk színben, stílusban a katalógus oldalaihoz méretben és arányokban igazodó belsőépítészeti látványterveket. Mivel már a tervezés kezdetén tudtuk hogy használni fogunk részletfotókat és közeli beállításokat, a modellek kidolgozásánál minden apró részletre kellően ügyeltünk. A képek és a katalógus készítése során nagyon nagy kihívás volt extrém rövid idő alatt elkészíteni a komplett nyomdai anyagot, a tervezéstől a nyomdába való leadásig négy hét telt el.

A rendezvényre nagy felbontásban készültek kijelzőkre szánt grafikák, és óriásplakát grafikából is terveztünk néhány verziót, melyek a rendezvény ideje alatt láthatók voltak néhány száz reklám felületen az utak mentén.

A kiadvány szerkesztése során a katalógusba kerülő grafikai anyagok elkészítéséhez szükséges igények, elképzelések, tervek, ötletek és logó pontos felmérésével kezdünk, majd a 3D látványtervek és szövegek igényes és harmonikus elhelyezésével, tördelésével, illetve a logó és arculati design egységes, cégprofilba illő kialakításával folytatjuk, végül a megtervezett kiadvány nyomdai vagy online előkészítésével zárunk a végső felhasználáshoz, vagy igény esetén a nyomdai kapcsolattartás és a kivitelezés koordinálását is vállaljuk.