Gellérthegy Residence látványtervek skandináv stílusban.

Megrendelőnk kérésére az épülő Gellérthegy Residence társasház értékesítéséhez különböző stílusú lakásbelsőket terveztünk. Az enteriőrök egy része skandináv stílusban készült, de születtek minden igényt kielégítő modern penthouse luxuslakás tervek is. A megrendelő teljes egészében ránk bízta a lakásbelsők tervezését, iránymutatásként csupán néhány inspirációs képet kaptunk a munka kezdésekor. A projekt alkalmával a lépcsőházról, a recepcióról, és 12 lakásról készítettünk fényképszerű látványterveket. Összességében közel 250 kamerabeállításból.

Ügyfelünk szerette volna ha minden lakást 360 fokos VR panorámaképek segítségével is teljesen bejárhatóvá tennénk, ezzel segítve az értékesítést, és megkönnyítve a leendő vásárlók döntését. A lakások kidolgozásánál nagyon fontos szempont volt, hogy a lakásokból látható kilátás, és a nap állása is pontosan a valóságot mutassa. Ehhez különböző magasságból készített nagy felbontású drónfelvételeket használtunk.

A Gellérthegy Residence közel van a látványosságokhoz, a Szabadság–szobor és a Vár vonzereje megkérdőjelezhetetlen, akár saját részre, akár befektetésként vásárolnak a leendő ügyfelek lakást.

Skandináv stílusú lakás VR 360-as látványtervek