Sanimix banner grafika szerkesztés 3D látványtervekből – 3D látványtervekből álló bannert készítettünk a Sanimix Kft. felkérésére. A cég fennállásának 25. évfordulója alkalmából új katalógus design-nal, új termékekkel és új weboldallal állt elő, melynek komplett grafikai anyagát, beleértve az itt látható bannert is, mi készíthettük el. A nagy múltú cég zuhanykabinokat, masszázskabinokat, zuhany és mosdó csaptelepeket forgalmaz. A termékvizualizációkhoz a termékekről pontos, méretarányos 3d-s modelleket készítettük, majd az ezekből készült látványterveket egy nagy méretű banneren helyeztük el, amellyel ügyfelünk bemutathatja a termékkínálatát. Mivel már a tervezés kezdetén tudtuk hogy használni fogunk részletfotókat és közeli beállításokat, a modellek kidolgozásánál minden apró részletre kellően ügyeltünk. A képek és a banner készítése során nagyon nagy kihívás volt extrém rövid idő alatt elkészíteni a komplett nyomdai anyagot.

A rendezvényre nagy felbontásban készültek kijelzőkre szánt grafikák, és óriásplakát grafikából is terveztünk néhány verziót, melyek a rendezvény ideje alatt láthatók voltak néhány száz reklám felületen az utak mentén.

A kiadványaink, bannereink szerkesztése során a grafikai anyagok elkészítéséhez szükséges igények, elképzelések, tervek, ötletek és logó pontos felmérésével kezdünk, majd a 3D látványtervek és szövegek igényes és harmonikus elhelyezésével, tördelésével, illetve a logó és arculati design egységes, cégprofilba illő kialakításával folytatjuk, végül a megtervezett kiadvány, banner nyomdai vagy online előkészítésével zárunk a végső felhasználáshoz, vagy igény esetén a nyomdai kapcsolattartás és a kivitelezés koordinálását is vállaljuk.